Skip to main content

Sogent.be is vernieuwd

Wie is de klant?

Sogent staat voor kwalitatieve projectontwikkeling en een efficiënt beheer van vastgoed om samen met verschillende partners Gent uit te bouwen tot een stad waar het goed is om te wonen en te werken.

De vraag van de klant

Stad Gent vroeg om de website van Sogent te moderniseren. Sogent staat namelijk voor vernieuwing en vormgeving op vlak van architectuur in de mooie stad Gent. De vorige website weerspiegelde de core business van Sogent niet langer.
Ook wilden ze een eenvoudige manier voor het beheren en opvolgen van hun panden op de website, gekoppeld aan de  vastgoed CRM-software Fortissimmo.

Onze oplossing

We bouwden een Drupal 8 website die even modern en innovatief is als de projecten van sogent zelf. Door een automatische synchronisatie met vastgoed CRM-software Fortissimmo, dat Sogent gebruikt voor beheer en opvolging van hun panden, blijft de website up-to-date. Hierdoor hoeven zij slechts op 1 plaats hun panden te beheren. Geen dubbel werk en een optimaal resultaat.

Ook een ingebouwd intranet werd voorzien. Aan de hand van login gegevens kan het personeel via hetzelfde portaal inloggen om op de hoogte te blijven van interne weetjes en activiteiten.

Wat klanten zeggen over Corecrew

Uit de offertes die we mochten ontvangen, sprong het voorstel van corecrew er meteen uit. Het team van corecrew begreep het best onze vraag en stelde interessante oplossingen voor. Aan de slag dus! Het design was een eerste stap in de goede richting. Helemaal afgestemd op onze huisstijl, fris en vernieuwend. De ontwikkeling verliep vlot, dankzij onze directe lijn met de project manager die alles goed opvolgde. Tot en met de launch zat de samenwerking goed. Corecrew ging een extra uitdaging, en zo waren er wel enkele, tijdens het hele proces nooit uit de weg.

Barbara Dubaere, Sogent