Skip to main content

PCA3 

Wie is PCA3?

PCA3 biedt informatie voor mensen bezorgd over prostaatkanker en professionals binnen de gezondheidszorg betreffende vooruitgang in het gebruik van gen-gebaseerde testen voor prostaatkanker. Het wordt gepubliceerd door Ismar Healthcare, en uitgegeven door zijn redactie en medical writers.

De vraag van de klant

Een nieuwe Drupal 8 website bouwen die als bron van informatie kan gelden, dit op basis van een doordacht UX design.

Onze oplossing

De nieuwe PCA3 pro website gebruikt de nieuwe REST API mogelijkheden van Drupal 8 om data te leveren aan externe websites of om data van externe bronnen te synchroniseren met de huidige inhoud. 
Ismar Healthcare volgt hiermee die evolutie op het web om in te zetten op een architectuur waarbij de inhoud en data ontkoppeld kan worden van de website en deze informatie zo makkelijker aan te bieden aan externe websites, externe diensten of mobiele applicaties. 

De site bevat ook een tool voor healthcare professionals waarmee ze de resultaten van hun patiëntonderzoek kunnen ingeven. Deze resultaten worden doorgestuurd naar een externe API die de data zal verwerken aan de hand van een uitgebreid medisch model. Een duidelijke diagnose wordt terug gestuurd naar de professional. 
Nadat een professional de tool heeft gebruikt kan hij een publiek profiel aanmaken om zijn praktijk te promoten. Deze publieke profielen worden via de REST API beschikbaar gesteld aan andere medische websites.

Onze partner vertelt

In corecrew vonden we de langertermijn partner die we zochten. Het corecrew team zijn voor ons collega’s geworden die vanuit hun expertise mee denken hoe wij onze doelen kunnen bereiken.
Dit zowel voor als tijdens iedere ontwikkeling, maar ook na oplevering wanneer ze alle maintenance updates voor hun rekening nemen.
Door dit aan hun toe te kunnen vertrouwen, creeërden we binnen onze organisatie de ruimte om nog beter op onze eigen kern activiteiten te kunnen focussen.

Rik Rijnders, E-Hims

De meerwaarde voor de klant

  • Er is een aanbod gekomen op de vraag van bezorgde burgers. PCA3 mag zich hierdoor als bron van informatie beschouwen. 
  • Een zeer gedetailleerde integratie met Segment.io zorgt ervoor dat het surfgedrag van professionals en bezoekers zeer goed kan worden opgevolgd en in kaart kan worden gebracht.
  • Aan de hand van deze gedetailleerde statistieken kan men het gebruik van de tools op de website nog verder optimaliseren.

 

Bezoek de website