Skip to main content

Een educatieve website voor D'Ieteren

Wie is de klant?

D'Ieteren Auto is de onafhankelijke invoerder van de merken van de Volkswagen-groep in België. Naast de distributie in België van de voertuigen van de groep Volkswagen en van Porsche, zorgt D'Ieteren Auto ook voor de distributie van wisselstukken en accessoires en voor de verkoop van tweedehandsvoertuigen (My Way).

De vraag van de klant

Bedenk & bouw een gebruiksvriendelijke website voor verdelers en partners van D'Ieteren om via één digitaal platform alle betrokkenen op de hoogte te brengen van nieuws, features en nog meer interessante weetjes over de wagens. 

De vraag van de klant

Bouw een website voor verdelers en partners van D'Ieteren om via één platform alle betrokkenen op de hoogte te brengen van nieuws, features en nog meer interessante weetjes over de wagens. 

Onze oplossing 

We bouwden een beveiligd digitaal platform waarin enkel gebruikers met logingegevens terecht konden. 

De meerwaarde voor de klant

  • Realisatie van een nieuw digitaal platform gebaseerd op Drupal binnen de D'Ieteren groep.
  • De klant hoeft geen verschillende procedures toe te passen om alle partijen op de hoogte te brengen. 
  • De optie 'doe een suggestie' en 'stel je vraag' geven de gebruikers de mogelijkheid om via 1 gecentraliseerd kanaal D'Ieteren aan te spreken waardoor de klant geen overload aan mails krijgt. 
  • Er is een hoge ROI, er is bijzonder veel positieve feedback gekomen van alle distributeurs, die vragende partij waren voor zo'n platform.