Skip to main content

Webapplicaties

Vergeet jouw mobile users niet

Een mobiele versie van je website is niet altijd even gebruiksvriendelijk. Mobiele versies zijn traag, hebben teveel inhoud en voelen meestal aan als verschaalde versie van het originele, zonder enige herconstructie om het gebruik te vereenvoudigen.

Verschillende app’s laten bouwen voor de verschillende mobiele toestellen zoals Iphone, Android en Windows vragen veel budget. That's a pity.. Maar niet getreurd, onze helden bij corecrew kennen de gulden middenweg tussen budgetvriendelijkheid en gebruiksvriendelijkheid, namelijk de webapplicaties of webapps.

Hoe gaan we te werk?

We bouwen een mobiele interface die voor de gebruiker werkt zoals een gewone app maar die 100% in de browser van je mobiel draait. 

Webapps hebben de volgende voordelen:

  1. Geen installatie vereist. Gewoon surfen naar de link van de webapp en de bezoeker kan je mobiel applicatie gebruiken.
  2. Werkt op alle mobiele toestellen met een moderne browser. Je webapp is onmiddellijk beschikbaar op Iphone, Androids, Windows smartphones, tablets en zelfs desktops.
  3. Instant updates zijn een grote troef. Elke aanpassing is onmiddellijk beschikbaar voor de bezoekers. Geen kopzorgen over verouderde installaties op smartphone of de goedkeuring procedures van een appstore. Easy breezy.. 
  4. Heeft de webapp veel succes? Super. Een upgrade verloopt ook bijzonder eenvoudig zonder veel tijd en effort.

Heb je vragen voor onze corecrew helden? Laat van je horen.