Skip to main content

Training en coaching

Sharing our awesome skills

Proficiat met je nieuwe website! Je hebt dan eindelijk dat digitale platform waarvan je altijd al gedroomd hebt, maar wat dan? 

corecrew gaat na de oplevering van jouw project verder om te ondersteunen. Afhankelijk van de kennis in-house voorzien we training en coaching om de webmaster en de techneut onder jullie te begeleiden.

 

CMS training voor websmasters

Na het bouwen van jouw digitaal project geven onze corecrew helden een opleiding op maat. Je krijgt alle tools en inzichten om jouw website eigenhandig up-to-date te houden met dynamische informatie en boeiende content. 
Aan de hand van een gebruiksvriendelijke interface en de laatste tips and tricks wapenen we onze klanten om hun digital story levendig te houden. 

 

CMS training voor developers

Sommige organisaties kiezen ervoor hun eigen website te beheren. Dat kan. We voorzien in dit geval een opleiding voor de mede-techneuten onder ons. Deze opleiding is een stuk technischer en spitst zich voornamelijk toe op de achterliggende opbouw van de website. Zowel frontend als backend insights komen grondig aan bod. 

 

Ontdek welke andere trainingen je kan volgen

SEO Adwords 

 

Heb je vragen voor onze corecrew helden? Laat van je horen.