Skip to main content

Efficiënt support

Ook na de lancering van jouw website kan je op corecrew rekenen

Het ontwikkelen van jouw leuke en drukbezochte website is voor corecrew slechts het begin van een mooie samenwerking. Wanneer je ons nodig hebt om een (dringend) probleem op te lossen, een eenvoudige vraag te beantwoorden of een nieuwe functionaliteit te ontwikkelen, dan staat corecrew garant voor een blijvende en efficiënte support.

Proactief meedenken

De meerwaarde van een expertisebureau in huis halen, is ongetwijfeld beroep kunnen doen op know-how. Onze corecrew helden geven bij wijzigingen raad en advies. We stoppen niet bij het uitvoeren van gewenste aanpassingen, neen. We gaan veel verder. Vanuit een kritisch standpunt gaan we bekijken of het gewenste doel op een andere manier kan bereikt worden. Ook gaan we anticiperen naar de toekomst. Komen er binnenkort nieuwe tools op de markt die voor jouw onderneming een verschil kunnen maken? Dan verneem je deze informatie van ons, jouw full-service webbureau. 

Heb je bij ons al een website laten bouwen, maar wens je deze continu bij te sturen volgens de kneepjes van het vak? Top!

Technisch onderhoud

Bij corecrew ben je ook aan het goede adres om jouw website veilig te houden en modules te gaan updaten. Het gebeurt wel eens dat bepaalde modules verouderd worden, of niet langer veilig zijn door de snel wijzigende digitale spelregels. Dan kan je beroep doen om een technisch onderhoudscontract. Onze corecrew helden monitoren op regelmatige basis of jouw website nog voldoet aan de normen en corrigeren wanneer nodig. 

Open en duidelijke communicatie

Wanneer deze eerste analyse klaar is, word je onmiddellijk op de hoogte gebracht. Je krijgt met andere woorden niet later dan één dag na jouw verzoek een reactie waarin we duidelijk meegeven:

  1. wie jouw probleem zal behandelen
  2. wanneer jouw support request op de planning staat
  3. eventueel al wat extra informatie over het probleem

Heb je vragen voor onze corecrew helden? Laat van je horen.