Skip to main content

Custom development

Ontwikkelen van modules op maat

Open Source CMS'en staan bekend om talloze modules die door een community van duizenden ontwikkelaars wereldwijd zijn ontwikkeld. Het is wat deze CMS'en zo flexibel maakt. Deze reeds bestaande modules zijn vaak niet voldoende om complexe en specifieke digitale projecten op te leveren. Dus dan kraken we onze vingers en gaan zelf coderen. We zijn immers zelf php ontwikkelaars en dus ook een deel van die grote community. 

Als je een specifieke functionaliteit nodig hebt, dan bouwen wij gewoon zelf modules die volledig afgestemd zijn op jouw noden. Maatwerk is een uitdaging die we maar al te graag aangaan. 

Wanneer gaan wij voor custom development?

  1. Als je een bepaalde functionaliteit in gedachten hebt, dan gaan wij altijd analyseren wat de meest efficiënte methode is qua kosten en werkduur.
  2. Soms bouwen we verder op reeds bestaande module (waar dan wel ook configuratie werk bij komt kijken) om kosten te besparen. Als we zien dat er geen kant-en-klare module beschikbaar is, of als we deze module te veel zelf zouden moeten aanpassen, dan zullen we meestal opteren voor een eigen module.
  3. Andere user cases zijn bijvoorbeeld integraties met ietwat obscure externe diensten die enkel lokaal bekend zijn. Deze vragen ook maatwerk van onze helden. 

Het maakt niet uit of je nu een eenvoudig, of juist een zeer complex project in gedachten hebt. Onze corecrew helden zetten zich graag in om jou een digitaal product af te leveren dat aan alle wensen voldoet.

 

 

Heb je vragen voor onze corecrew helden? Laat van je horen.