Skip to main content

Corecrew, een team van creatieve techneuten

corner-line


Jouw digitaal verhaal.


Bij Corecrew is het onze missie om voor elke organisatie een excellent digitaal platform te voorzien. 
We blinken uit in elke fase van een project, van strategie tot het bouwen van naadloze digitale ervaringen.

De tools die we gebruiken zijn vaak open source technologie zoals Drupal omdat we hier oprecht in geloven. 
We groeien elke dag mee met de digitalisering en gebruiken onze kennis om organisaties te ondersteunen met
hun websites en online applicaties.

 

Wat onze klanten zeggen

Uit de offertes die we mochten ontvangen, sprong het voorstel van corecrew er meteen uit. Het team van corecrew begreep het best onze vraag en stelde interessante oplossingen voor. Aan de slag dus! Het design was een eerste stap in de goede richting. Helemaal afgestemd op onze huisstijl, fris en vernieuwend. De ontwikkeling verliep vlot, dankzij onze directe lijn met de project manager die alles goed opvolgde. Tot en met de launch zat de samenwerking goed. Corecrew ging een extra uitdaging, en zo waren er wel enkele, tijdens het hele proces nooit uit de weg.

Barbara Dubaere, communicatieverantwoordelijke, sogent

In corecrew vonden we de langertermijn partner die we zochten. Het corecrew team zijn voor ons collega’s geworden die vanuit hun expertise mee denken hoe wij onze doelen kunnen bereiken.
Dit zowel voor als tijdens iedere ontwikkeling, maar ook na oplevering wanneer ze alle maintenance updates voor hun rekening nemen.
Door dit aan hun toe te kunnen vertrouwen, creeërden we binnen onze organisatie de ruimte om nog beter op onze eigen kern activiteiten te kunnen focussen.

Rik Rijnders, Managing Director bij E-Hims

Waar staan we voor?

Team

Wij zijn een professioneel team van creatieve techneuten. Ons bureau heeft meer als 10 jaar ervaring en bestaat uit een zorgvuldig samengesteld team van analisten, UX designers, PHP en Drupal developers. Elk Corecrew teamlid draagt bij tot onze realisaties. Kortom een digitaal bureau met een team waar u kan op rekenen vandaag en morgen.

Toekomstgericht

Wij denken mee aan de toekomst van jou bedrijf. Een digitaal platform ontwikkel je met het oog op vandaag en de toekomst. Het moet met jouw bedrijf mee kunnen groeien en de nieuwste digitale technieken ondersteunen.Wij zorgen dat jouw website of applicatie indruk maakt, bezoekers activeert, en bedrijfsdoelstellingen ondersteunt.

Hoge graad van specialisatie

We bouwen met Open Source technologie. Corecrew bedenkt en bouwt digitale platformen op basis van de open source platformen Drupal en Symfony. Open Source platformen hebben geen licentiekosten en de ontwikkeling van deze platformen wordt mede bepaald door een actieve community waarbij wijzelf actief deelnemen.

Meer dan enkel een webbouwer

Wij zijn meer dan alleen een webbouwer. Wij zijn online specialisten met een focus op de technische realisatie van digitale platformen op maat. Wij implementeren Drupal content management systemen, web en mobiele applicaties, consultancy en leveren een uitstekende support na oplevering.

Enkele corecrew klanten

HoGent
Crossrail
SBS Skillbuilders
Agentschap integratie en inburgering
Van Reusel
Logo stad Antwerpen
SBS Belgium
Logo focus wtv
CCB Belgium
FOD Financiën
Logo VIER
Logo VIJF
Logo ZES
Digimedia
Logo stad Gent
Logo Vlaamse overheid
Africa Museum
Ugent
Logo ATS
D'Ieteren
VUB
Logo persgroep
Logo cultuurnet
Uit in turnhout
Logo Uz Brussel