Skip to main content

Stijn reporting for duty

corecrew is laaiend enthousiast om jou volgende corecrew held voor te stellen. Stijn De Landtsheer ondersteunt ons vanaf 12 december 2016 bij het opvolgen van de vele boeiende projecten. Als project manager zal hij onze klanten te woord staan bij vragen, suggesties en support requests. 

Waar was Stijn zoal mee bezig voor hij een corecrew held werd?

  • Coördineren en opvolgen van digitale projecten
  • Trainingen en coaching bij IT projecten
  • Optreden als teamleader
  • Analyses en supportaanvragen van hoogstaand niveau opleveren
  • System engineering in de financiële sector
  • en nog veel meer…

Al deze expertise kan hij zeker benutten wanneer hij een team developers aanstuurt en intussen ook de klant bijstaat met raad en daad. We can’t wait.. 


Of het nu om algemeen project management gaat, of zoeken naar functionele of technische bedrijfsoptimalisaties, klanten ondersteunen of collega’s coachen… Een professionele uitdaging ga ik nooit uit de weg.


Elke Lenders, blijft het spring in’t veld op vlak van project management en digital marketing, maar geniet van enkele weken zwangerschapsrust. Stijn en Elke hebben elkaar ruimschoots op voorhand leren kennen en zijn 100% gewapend om elk project in goede banen te leiden. 

Uiteraard schakelen we het talent van Stijn niet enkel in als tijdelijke oplossing. Stijn is a keeper. Eens Elke terug van de partij is bundelen ze hun krachten om je nog beter van dienst te zijn.  


We wensen Stijn alle succes toe.