Skip to main content

tournamentcenter.eu is launched

Onze corecrew helden hebben vorige week een speels project gelanceerd. tournamentcenter stelde aan ons de vraag om een digitaal platform te bouwen waar zowel spelers, organisatoren en adverteerders elkaar virtueel kunnen ontmoeten. And boy oh boy did we…

Aan de hand van een gebruiksvriendelijke website voor verschillende kaartspelen, met elk een eigen identiteit, vindt de bezoeker onmiddellijk de weg.

  • Waar gaat het volgend tournament door?
  • Hoe word je organisator van een tournament?
  • Waar kan je terecht als adverteerder?

Al deze ‘webquests’ en nog veel meer lossen zichzelf op van zodra men de website bezoekt. 

Het doelpubliek van tournamentcenter bevindt zich over heel Europa, dus de website werd gebouwd om 6 talen te ondersteunen. 

De community feeling hebben we eveneens extra in de kijker gezet. Aan de hand van een app, gebouwd door yours truely, kan de verdeling van spelers tijdens een tournament duidelijk en geautomatiseerd verlopen. De spelers loggen in en komen te weten tegen wie ze uitkomen. Onze app brengt dit proces in kaart, zorgt voor een extra efficiënte beleving voor de participanten en verlicht het werk van de organisatoren. More time to enjoy the tournament dus… 

Onze nomadic teamleader, Douglas, legde op 14 april 2016 vanuit Bali de laatste touches aan de backend en frontend om de website met de wereld te delen. Naast Douglas hebben Thomas J, Gert-Jan en Yoran een bijzonder boeiend en fijn parcours afgelegd. Deze corecrew helden werkten gedurende 5 onafgebroken weken aan het project en haalden elkaar door zeer intensieve en onverwachte obstakels, maar zoals een echt corecrew team dat doet, haalden ze samen op glorieuze wijze de eindmeet. 

Proficiat helden 
Congrats tournamentcenter ;)