Skip to main content

Fresh meat

De voorbije maand mocht corecrew twee enthousiaste werkkrachten verwelkomen. Het veelzijdige team presteert al jaren bijzonder goed, maar omwille van ons succesverhaal oversteeg de vraag stilaan de helpende handen ter beschikking. Tijd dus om fresh meat in huis te halen. En wat voor meat....

De technisch onderbouwde Yoran Scholiers zal voortaan het developer team bijstaan. Hij heeft jaren ervaring in het ontwikkelen van Drupal websites en kon dus zonder aanloop extra schouders onder lopende projecten steken. 

Ook Elke Lenders, de spring in 't veld, sloot zich aan bij onze brigade als project en marketing manager. Doorheen haar carrièreparcours heeft ze al heel wat bagage verzameld om corecrew te versterken in het gedetailleerd opvolgen van digitale projecten en het verlenen van marketing advies op maat. 

Een greep uit hun eerste werkweken. 

Elke:

“Vanaf de eerste ontmoeting wist ik dat de bedrijfscultuur snor zat. Tijdens het interview viel het mij al op hoe belangrijk teamspirit en persoonlijke motivatie zijn binnen de bedrijfsfilosofie. Zonder een kloppend hart, goesting om erin te vliegen en nodige vaardigheden kan je bij corecrew niet functioneren. Dat was duidelijk. De lat ligt hoog, maar de drijfveer zit goed. Ook het onthaal door de andere teamleden was bijzonder warm. Een omgeving met lachende gezichten, algemene collegialiteit, een oplossingsgerichte mentaliteit en een tikkeltje geekiness is spek naar mijn bek. Samen gaan we een positief verschil maken.”

 

Yoran:

“Net zoals mijn collega, Elke, heb ik mijn eerste weken zeer positief mogen ervaren. De betrokkenheid binnen het team is enorm hoog. Als developer word ik niet alleen op de hoogte gebracht van het operationele gedeelte, maar ook over de achterliggende componenten die het grotere geheel voor mij in kaart brengen. Ieder teamlid trekt aan dezelfde kar. Daar ben ik laaiend enthousiast om. Ook de begeleiding tijdens het opstarten verliep gemoedelijk. 

We wensen onze kersverse collega's veel succes toe.