Skip to main content

Een awesome stagiaire voor een awesome stage.

Corecrew heeft er een nieuwe heldin bij, Lisa Van Landuyt. In november meldde deze fijne studente zich bij ons aan met de ijverige goesting om stage te lopen bij ons awesome webbureau. Het klikte meteen tijdens onze kennismaking in november. Haar achtergrond in grafische en digitale media beschouwen we als een absolute meerwaarde. Ons besluit stond de dag zelf vast.. Lisa is one of us. Acht weken lang zal ze proeven van onze wondere webwereld en hopelijk is ze dan gewapend voor de arbeidsmarkt. Wij hebben er alle vertrouwen in :)

Op dinsdag 18 april vertrok ik met een bang hartje naar corecrew. Mijn eerste stagedag.. Spannend! #awesomecorecrew, #awesometeam, de hashtags die vaak op social media gebruikt worden zijn zeker gegrond. Ik werd meteen met open armen ontvangen door alle medewerkers die ik nu al collega’s kan noemen. Ik ben blij dat ik mezelf part of the team mag noemen. Het stimuleert me om er met volle goesting voor te gaan. 

Het werd mij snel duidelijk dat het niveau hoog ligt en dat iedereen door regelmatig onderzoek up-to-date blijft. Digitalisering is namelijk een continue verandering en optimalisering. Bijbenen is de boodschap. Door mee te werken aan projecten en eigen onderzoek te leveren hoop ik zoveel mogelijk kennis mee te pikken. 

Op naar de volgende week.. I can’t wait. “